Forside Sundhed Jeg er begyndt at få hævede ben

Jeg er begyndt at få hævede ben

1257
0

Hej e-brevkasse.

Jeg er begyndt at få meget hævet ben, som gør at jeg er begyndt at have besvær med at gå i længere tid ad gangen. Der er begge mine ben som er hævet, og det er primært når de har været i gang i længere tid. Jeg håber at i kan give mig et fingerpeg om, hvad det kan være, og hvordan man kan mindske symptomerne.

Med venlig hilsen

Henning


Hej Henning.

Det var da noget kedeligt noget, som der er sket med dine ben. Men jeg vil starte med at sige, at der er rigtig mange mennesker, som kommer til at opleve at de har hævede ben. Nu er jeg jo ikke en autoriserede læge, sygeplejerske eller lign. Jeg kommer derfor ikke til at kommentere på, eller forslå dig noget, omkring medicin eller lign.

Hævet ben kan være forsaget af mange ting, lige fra at have opholdt sig i varme lande, og til at være en bivirkning på medicin. Det kan for nogle og være en følgesygdom, hvis de er meget overvægtige.

Ben hæver oftest ved at der er væske/vand eller lymfekar, som er trængt igennem årevæggene, og der samlet sig under huden.

Mit forslag til dig er at du prøver at købe dig en lymfedrænage maskine, som muligvis kan give en lindrende effekt, på dine hævede ben. Maskinen er også bedre kendt som kompressionsmaskinen. Men netop denne her et program, som tilegner sig præcist til lymfedrænage. Du kan læse mere om lymfedrænage maskinen her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here