Forside Bolig Hvilke fordele er der ved designermøbler?

Hvilke fordele er der ved designermøbler?

2014
0

Kære brevkasse.

 

Jeg har sådan en drøm om at købe designermøbler til mit hjem, fordi jeg synes at de er flotte..

Men det er egentlig også min eneste argumentation jeg har, når jeg skal prøve at få min kæreste med på idéen – da han synes at det er alt for dyrt 😊

Jeg ville derfor gerne vide, hvilke fordele der er ved designermøbler, udover det flotte look? Hvis der såfremt er nogle…

Mange hilsner fra

Klara-Sofie


Kære Klara-Sofie

Mange tak for dit spørgsmål, og ja, det kan være meget svært at overbevise en anden om at købe designermøbler til hjemmet, hvis argumenterne ikke sidder i skabet 😊 Men der er faktisk nogle ret gode argumentationer på, hvorfor man bør købe designermøbler til sit hjem.

Det første jeg vil argumentere for, er naturligvis komforten på et designermøbel. Jeg ved ikke om du har prøvet at sidde i et designermøbel før? Men hvis du ikke har det, så bør du tage din kæreste i hånden, og find jer en butik, hvor i kan prøve at sidde i et designermøbel. Så vil i opleve at komforten er super god – og man har faktisk ikke løst til at rejse sig igen.

En anden rigtig god fordel er, at designermøbler til at starte med er noget dyre – men i sidste ende er de faktisk ikke meget dyre end mange andre møbler. Sørger man for at passe på sit møbel, og ved nogle typer husker at behandle det med plejemidler – f.eks. en designer sofa. Så har i faktisk mulighed for at få en god del af beløbet tilbage, hvis i en dag sælger møblet videre.

En tredje grund er selvfølgelig også, at man kan lege meget mere med ens indretning derhjemme – og dermed gøre den meget mere personlig. Så undgår du dermed også at have en indretning som ligner alle andres.

Håber at det var et opfyldende svar, og at du med disse argumenter kan få overtalt til kæreste, til at købe designermøbler til jeres hjem 😊

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here