Forside Sundhed Hvilke sko skal jeg vælge?

Hvilke sko skal jeg vælge?

2049
0
Hvilke sko skal jeg vælge?

Hej med jer

Jeg leder efter nogle sko, som både kan være pæne, når jeg skal ud med mine venner, men som samtidig kan være praktiske, når jeg er derhjemme. I det store hele er sådanne sko sådan set meget nemme at finde, men der kommer lige et lag ekstra på. Skoene skal også være gode for mine fødder, som man kender det fra eksempelvis Birkenstock eller andre sandaler, der er gode for ens krop.

Jeg har kigget lidt på de mange Ecco sko, der er tilgængelige. Jeg kan meget godt lide, at brandet er dansk, så føler jeg på en eller anden måde, at jeg støtter vores land bare en lille smule. Men jeg vil gerne høre, om I har nogen forslag til, hvilke Ecco sko jeg i givet fald bør vælge, eller om jeg bør fokusere på noget helt andet?

Kærlig hilsen
Karin


Hej kære Karin

Tusind tak for din besked.

Det er lidt pudsigt, da jeg selv netop har været ude og investere i et par nye sko til selvsamme formål, du beskriver i din besked herover. Jeg købte faktisk også et par Ecco sko, da jeg selv havde hørt fra mine veninder, at disse sko skulle være både ekstremt behagelige, når man var ude og gå længere ture, og samtidig ser de smarte ud og kan kombineres med diverse forskellige outfits. Så min helt klare og meget subjektive anbefaling ville være, at du finder et par lækre sko hos eksempelvis Billigsport24, som kan sende et par til dig inden for et par dage.

Hvis de ikke er din smag, eller de måske ikke lige passer til din stil, kan du blot sende dem retur og prøve et par andre i stedet – ellers kan du jo blot smutte i den lokale forhandler.
Held og lykke med det hele.

Kærlig hilsen
Lotte

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here