Forside Bolig Hvordan får jeg mere ud af mine medarbejdere?

Hvordan får jeg mere ud af mine medarbejdere?

2511
0

Hej e-Brevkasse

Jeg er selvstændigt erhvervsdrivende, og jeg synes, at det er svært at få tid til det hele. Derfor vil jeg gerne vide, hvad jeg kan gøre for at få det meste ud af mine medarbejdere. De arbejder hårdt, men jeg vil gerne have, at de når mere, end de gør på nuværende tidspunkt.

De skal naturligvis også have det godt, når de er på arbejde, og det handler ikke om, at de ikke laver nok. Det handler i langt højere grad om, at jeg gerne vil have, at de timer, der er til rådighed, bliver brugt mere effektivt.

Det er eksempelvis ikke så fedt, at der bliver brugt så lang tid på at administrere opgaver, når det kunne være brugt så meget bedre på andre måder.

Med venlig hilsen
Thomas fra Odense

 


 

Hej Thomas fra Odense

Jeg synes, at det lyder fornuftigt, du gerne vil have mere ud af dine medarbejdere. Du skal dog huske på, at de også skal have det godt, hvis du vil være sikker på, at de trives på din arbejdsplads.

Der findes masser måder, du kan optimere tiden i din virksomhed på. Du kan eksempelvis bruge et ERP-system, som kan være medvirkende til at reducere megen af den tid, der går administration og interne opgaver, der ikke tjenes penge på direkte.

Det betyder altså, at du kan automatisere en lang række af de processer, der er i din virksomhed, hvilket kan give dig mulighed for at bruge kræfterne bedre.

Tror du måske, at det var noget i den stil, du havde brug for? Og hvis det var, så kan det være, at du får mere tid til dine medarbejdere, som de kan bruge bedre på nogle andre ting.

Jeg håber, at du kunne bruge mit svar til noget, og derfor ønsker jeg dig alt muligt held og lykke i fremtiden.

MVH
e-Brevkasse

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here