Forside Sundhed Problemer med huden – hjælp

Problemer med huden – hjælp

2100
0

Hej e-brevkasse,

Jeg nyder den danske sommer, ligesom de fleste andre også nok gør det for tiden. Det lader dog ikke helt til at min hud er enig. For selvom jeg bruger både fugtighedscreme og solcreme, så tørrer min hud fuldstændig ud, og jeg bliver meget hurtig rød, hvilket jeg ikke plejer. HJÆLP… hvad skal jeg gøre?

hilsen
Mathilde


Hej Mathilde,

Tak for dit spørgsmål, og ja vi er mange der nyder solen. Men du er bestemt ikke den eneste der døjer med det problem, for den megen sol ER meget hård ved huden og udtørrer den, også selvom vi husker cremer. Et af de bedste råd er, ikke at opholde dig alt for meget i den direkte sol.

Du skriver dog også, at det er noget nyt, og det er altid en god ide at være opmærksom, når ens krop begynder at opføre sig anderledes. Der er vi måske ikke det bedste til at rådgive, jeg vil råde dig til at prøve denne brevkasse i stedet, eller opsøge egen læge – blot for en sikkerheds skyld.

E-brevkasse.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here