Forside Bolig Sådan har jeg sikret mit hjem mod ubudne gæster

Sådan har jeg sikret mit hjem mod ubudne gæster

1650
0

Efter jeg havde oplevet af få indbrud, besluttede jeg mig for at det skulle være absolut sidste gang det skulle ske og jeg gav mig derfor i kast med at sikre min bolig så meget som muligt således at det ikke længere ville være attraktivt at forsøge at bryde ind hos mig. Oplevelsen med at komme hjem til et hus der var fuldstændig gennem rodet for værdigenstande og at have mistet alt hvad jeg ejede af værdi. Samtidig var der ikke meget hjælp at hente hos politiet og så er der selvfølgelig den evige kamp med forsikringen omkring hvad man har haft og hvad værdisætningen har været. Derfor vil jeg her komme med de tips jeg har brugt til at sikre min bolig:

Nye vinduer

Jeg fandt ud af at mine vinduer først og fremmest var gamle og derfor nemme at bryde igennem, men også at den låsemekanisme der er i dem, er nemme at bryde igennem hvis man først er kommet lidt igennem. Derfor skiftede jeg mine vinduer i hele huset. Der er nu termoruder i hele huset og det har ikke kun gjort mit hjem mere sikkert, det er også mere lydtæt og derfor kan jeg nu ikke høre bilerne på vejen så meget og jeg kan spare penge på varmeregningen om vinteren.

Gammel lås

Jeg har låst min dør og låst den op mange gange i løbet af de år jeg har boet her, og jeg har jo altid tænkt at det betød at mit hjem var sikkert. Men der er stor forskel på låse og derfor har jeg nu fået et en systemlåse som denne der skal give mig øget tryghed.

Overvågning

Selvom det kan lyde som et drastisk skridt, så har jeg valgt at installere lidt let overvågning ved indgangen til mit hjem. Det er ikke fordi jeg har tænkt mig at kigge i det hele tiden for at holde øje med hvem der kommer ind. Men det var den afgørende faktor for politiet at der ikke var nogle beviser og derfor skal der fremover være beviser, derudover så håber jeg også at det har en præventiv effekt og derfor aldrig kommer i brug.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here