Forside Sundhed Hvilken gave giver jeg bruden?

Hvilken gave giver jeg bruden?

2495
0

Kære brevkasse

Jeg står i den heldige situation, at min bedste veninde skal giftes i juli, og jeg glæder mig rigtig meget til både fest, vielse, mad og forhåbentlig en lang nat med dans og musik. Men mit spørgsmål er at den lidt mere praktiske slags. For min veninde er typen, der har alt. Og nu får hun også prinsen på den hvide hest. Men hvad skal hun have af mig? Hun går meget op i sin egen skønhed og velvære, men jeg tror, at hun har det meste i forvejen, så der skal lidt kant på for at min gave bliver festens bedste. Jeg kan i øvrigt tilføje, at økologi og miljø er meget vigtigt for hende. Så hvad skal jeg give min bedste veninde i hendes bryllupsgave?

Med venlig hilsen

Sarah, Odense.


Kære Sarah

Først og fremmest tillykke til din veninde, og vi er overbevist om, at du får en fantastiske fest. Og så til det lidt mere vigtige, nemlig gaven. Uha, det er en svær beslutning, du står overfor.

Men med de informationer, du har givet om din veninde, så har vi alligevel fundet lidt anbefalinger frem til dig. Vi bider særligt mærke i, at din veninde er meget opmærksom på, hvad hun udsætter sig selv og miljøet for. Det er generelt en trend, som vi ser brede sig ud over rigtig mange mennesker. Vores klode går en svær tid i møde, og det bliver samtidig sværere for os mennesker at holde os fri fra gift og unaturlige produkter.

Vi vil anbefale en pakke med veganske produkter fra Maria Nila, for her er man sikker på, at produkterne er lavet med miljøet for øje. Derudover kunne det være en oplagt ide, at lave en kurv med produkterne og så måske en oplevelse, I kunne have sammen. Det kunne være en økologisk ansigtskur eller et dejligt spaophold.

Generelt skal du ikke være nervøs for din gave til din veninde. Jeg er sikker på, at hun allerede har den største gave, nemlig en rigtig god veninde.

Hav et godt bryllup

De bedste hilsner

Kirstine, redaktør, e-brevkasse.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here