Forside Familieliv Vi flytter til Fyn… Er der nogle jobs?

Vi flytter til Fyn… Er der nogle jobs?

2366
0

Kære brevkasse.

Min hustru og jeg står og skal tage et stort spring i vores liv. Efter at have tilbage mange mange år i Kongens Lyngby, hvor vi begge havde jobs og vores to børn gik i skole, så står vi nu overfor et ryk af de større. Min hustru, som arbejder indenfor droner, har fået et job på Fyn, hvor de i øjeblikket virkelig har gang i udviklingen af droneindustrien. Men så står vi med det helt store spørgsmål. Hvad skal jeg kaste mig over?

Jeg har tidligere arbejdet ved CNC-fræser, svejsning og stor mekanik. Flere af mine faglige kompetencer ligger indenfor de tekniske fag, og jeg overvejer efteruddannelse, men jeg vender hele tiden tilbage til spørgsmålet; Er der et ledigt job til mig på fyn, og hvad har jeg af muligheder.

Det er svært at gå med de tanker, så jeg ville høre, om I kunne hjælpe mig med klarsyn i forhold til det?

Med venlig hilsen
Johannes, Kgs. Lyngby.


Kære Johannes.

Mange tak for dit spørgsmål. Det er altid spændende for en familie at tage så stort et skridt, som I gør nu. Men det er også forbundet med en hel del usikkerhed, og derfor også forbundet med en del bekymringer.

Men du kan være helt rolig. Efter flere år med svære vilkår for tilflyttere, så er der for alvor i gang i jobskabelsen på Fyn. Ligesom resten af Danmark, oplever man på Fyn, at opsvinget er i fuld gang.

Når du nu skriver, at du tidligere har arbejdet med CNC-fræsning og deslige, så bringer det mig til at anbefale dig til at kontakte ASA-tor i Langeskov. Her er et godt eksempel på fynske virksomheder med internationalt udsnit, som for alvor er i god vækst. Men ligesom så mange andre videnstunge produktionsvirksomheder, så mangler de god arbejdskraft, og jeg er sikker på, at der er noget til dig på Fyn, Johannes.

Benyt eventuelt de lokale myndigheder til at etablere kontakten, og ellers handler det for dig blot om at komme ud og trykke nogle hænder i de fynske virksomheder.

God fornøjelse med flytningen og god tur til det fynske.

Bjarne, redaktør, E-brevkasse.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here