Forside Familieliv Jeg er depressiv – hvad gør jeg?

Jeg er depressiv – hvad gør jeg?

2034
0

Kære brevkasse

Jeg har en følelse af, at jeg ikke slår helt til. Der er ikke nogen mening med tingene, og det irriterer mig. Da jeg var yngre, havde jeg en masse ting, jeg gik op i. Det var fantastisk, og jeg havde mange folk omkring mig – både venner, men også bare folk, der kunne betegnes som værende bekendte.

Sådan er det ikke længere. Efter jeg begyndte på gymnasiet, er det som om, at det hele smuldrer for mig. Jeg kan ikke få det til at køre rundt, og jeg har ikke energi til at tale med mine gamle venner – og nye får jeg heller ikke. Jeg er dybt frustreret, og jeg vil gerne vide, om der er noget, jeg kan gøre?

MVH
Sanne – Kvinde, 22 år, København

 


 

Hej Sanne

Det lyder ikke godt. Det er da en værre redelighed, du har rodet dig ud i der. Jeg har umiddelbart ikke svaret på dine sorger, for jeg kender dig ikke personligt. Men det lyder til, at du har rodet dig ud i noget værre snavs – eventuelt en omgang stress, der har forårsaget, at du har løsrevet dig fra din sociale omgangskreds.

Men hvad kan du så helt konkret gøre? Hvis du i forvejen er nede i et dybt, sort hul, så kan du jo forsøge at besøge en, der kan hjælpe dig. Der findes masser af psykoterapeuter i København, som kan hjælpe dig med dine problemer. De er specialiseret i lige netop de problemer, du har, og derfor synes jeg, at du burde opsøge din læge for at høre, om han eller hun ikke er enig i, at du skal opsøge en psykoterapeut.

Jeg håber, at det kan hjælpe dig med at komme dine problemer til livs.

Vi snakkes ved!

De bedste hilsner (og håb om bedring)
Lars fra e-Brevkassen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here